Ο Σπύρος Βούλγαρης, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, σε ηλικία των 27 ετών τον επισκέφτηκε ο Θεός, όπου και ανταποκρίθηκε στην Αγάπη Του.

Το 2000 έλαβε από τον Θεό τον οραματισμό του καλέσματος του «.. Κάνε μαθητές, Εφοδίασε τους, Απέστειλε τους και Υποστήριξε τους…»

Το 2004 άκουσε μια ξεκάθαρη φωνή από τον Θεό «Στείλε εργάτες και θα αλλάξεις τον κόσμο»

Γνωρίζοντας το βάρος του καλέσματος του, από το 2004 ξεκίνησε να εφοδιάζει με εντατικό τρόπο τον εαυτό του έχοντας αποφοιτήσει από το Rhema Bible center USA Kenneth Hagin ministries, από το σχολείο ποιμένων του Rhema USA, από το βιβλικό σχολείο DOMATA στην Ελλάδα , είναι κάτοχος Bachelor στην Θεολογία από το Vision University της Αμερικής. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής, ομιλητής και μέντορας της ομάδας του Τζων Μαξουελ και αυτή την στιγμή ολοκληρώνει το Master στην Τέχνη της Ηγεσίας “ The Art of Leadership”. Είναι συγγραφέας του Βιβλίου « οι Υποσχέσεις του Θεού». To 2010 έφερε στην Ελλάδα το Rhema Bible Center και το EQUIP leadership, John Maxwell ministries. Το 2012 ίδρυσε τον εκδοτικό οίκο   «Βιβλιοθήκη Πίστη- Faith publications».

Η καρδιά του σήμερα είναι :

  • Να σηκώνει εργάτες πλήρης δυνάμεως Πνεύματος Αγίου, που θα εκπληρώσουν την υπόσχεση του καλέσματος, που του έδωσε ο Θεός « ότι θα αλλάξουν τον κόσμο»
  • Να διδάσκει πιστούς να κτίζουν γερές οικογένειες με προοπτική, να ζήσουν τον ουρανό εδώ στην γη, μέσα στο γάμο τους.
  • Να δει νέους να αλλάζουν δυναμικά τη ζωή τους, την γενιά τους και τον κόσμο γύρω τους.
  • Να υποστηρίζει πνευματικά και υλικά ποιμένες, ηγέτες και τοπικά σώματα για να ενισχύονται και να απελευθερώνονται στο κάλεσμα τους.
  • Να ανοίξει καινούργιες εκκλησίες
  • Να θέτει ένα πρότυπο ηγεσίας με ένα έξοχο πνεύμα.