Μια από τις διακονίες της Εκκλησίας ο Ζωντανός Λόγος, όπου είναι πανελλαδικά υπεύθυνη, είναι το EQUIP Leadership. Πιστεύουμε ότι σε κάθε άτομο υπάρχει ένα δυναμικό στο να επηρεάζει τους άλλους.

Το Equip leadership ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός ειδικεύεται στην εκπαίδευση και την ενεργοποίηση αποτελεσματικών χριστιανών ηγετών.

Το Equip ιδρύθηκε από τους δύο αδελφούς, John και Larry Maxwell, το 1996 και είναι αφοσιωμένο στην ανάπτυξη των ηγετών, οι οποίοι θα τολμήσουν να αναλαμβάνουν ευθύνες, θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις με θάρρος και δημιουργικότητα, χωρίς να παραιτηθούν από τα Θεϊκά τους όνειρα.

Από ηγέτες εκκλησίας έως κυβερνητικούς ηγέτες, εκπαιδευτικούς και επιχειρηματίες και άλλους, το EQUIP εκπαιδεύει με παγκόσμια πρωτοπορία άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι θα προπορεύονται, ώστε με αποτελεσματικό τρόπο να αντιμετωπίσουν δραστικά τις μεγαλύτερες ανάγκες του πλανήτη μας.

Με προτεραιότητα τους την ολοκλήρωση της Μεγάλης Εντολής, έχουν ως πρότυπο ανάπτυξης την ηγεσία που έθεσε ο Ιησούς – κατά τη διάρκεια της διακονίας Του. Ο Ιησούς πέρασε τον μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκπαιδεύοντας μια ομάδα ηγετών για να επηρεάσουν τον κόσμο.

Μέσα από συνέδρια, σεμινάρια και άλλα γεγονότα, το Equip ενθαρρύνει και ενισχύει τους Χριστιανούς σε όλα τα επίπεδα της ζωής, σε ένα ταξίδι ανάπτυξης ηγεσίας και επιρροής.